


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Не пестим от материал, за да се получи вкусна и пухкава
Заливката й придава тази сочност и пухкавост
Много сочна и пухкава
Tайната му е в специалната заливка, която именно го кара да се топи в устата, щом отхапеш
Именно тя й придава онази сочност и пухкавост, а същевременно се препича добре отгоре
Тайната е в реденето на корите
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
Ще ви стане любимата рецепта
Не са необходими дори кори
Малко кисело мляко, малко газирана вода и става нещо невероятно